Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Klinği İlk Uzmanını Verdi

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL TIP KLİNĞİ İLK UZMANINI VERDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Acil Tıp hekimi olarak görev yapan Dr. Besime Utku, Uzmanlık Eğitiminin ardına girmiş olduğu Acil Tıp Uzmanlık sınavını kazanarak Uzman Hekim oldu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Klinik Sorumlusu Doç. Dr. Serkan Yılmaz başkanlığında oluşturulan sınav komisyonunda, Doç.Dr. Özgür Doğan, Gastroenterolojik Klinik Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mesut Sezikli, Ortopedi Klinik Eğitim sorumlusu Op. Dr. Alper Gültekin görev aldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim\Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in katılım gösterdiği kutlamada, Acil Tıp Kliniğinin başarılı hekimi Dr. Besime Utku’ya almış olduğu uzmanlığı tebrik ederek başarılarının devamlığını diledi.