Alikahya Yerleşkesine 3 Yeni Poliklinik Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesinde Hizmet Veren Poliklinik Sayısı Yeni Açılan 3 Yeni Poliklinikle 11’A Yükseldi.

ALİKAHYA YERLEŞKESİNE 3 YENİ POLİKLİNİK

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesinde hizmet veren poliklinik sayısı yeni açılan 3 yeni poliklinikle 11’a yükseldi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya yerleşkesinde verilen poliklinik sayısı yükseldi. Bu kapsamda çocuk endokrin, çocuk kardiyoloji, çocuk psikiyatri, çocuk cerrahi, dahiliye, kbb, genel cerrahi, enfeksiyon hastalıkları polikliniklerine ek olarak Temmuz ayından itibaren cildiye, göğüs hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniği hizmete başladı.

GÜNEŞ: ”Alikahya Yerleşkesine İlgi Artacak

Alikahya yerleşkesinde en iyi şekilde poliklinik hizmetleri verilmesi için gerekli tüm hassasiyetin gösterileceğini belirten Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş; yoğunluk sebebiyle vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için 8 olan poliklinik sayını 11’ye yükselttiklerini belirtti. Güneş “Alikahya yerleşkesi vatandaşlarımız tarafından bir kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi olarak gibi görülüyor. Genel bir hastane özelliği taşıyan hastanemizde yeni açılan polikliniklerimizle birlikte daha ilgi çekmesi için gerekli hassasiyeti göstereceğiz” dedi.

Ring Servisleri Hizmete Devam Ediyor

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Yerleşkesi,  Alikahya Yerleşkesi ve Kızılay Semt Polikliniği arasında vatandaşların ulaşımı daha kolaylıkla sağlanması amacıyla günün belirli saatleri arasında ring servisleri mevcut.

Ring Servis Saatleri İse Şöyle;

ALİKAHYA YERLEŞKESİ