Alikahya Yerleşkesine 3 Yeni Poliklinik Daha Hizmete Açıldı

ALİKAHYA YERLEŞKESİNE 3 YENİ POLİKLİNİK DAHA HİZMETE AÇILDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya yerleşkesi 207 yatakla hizmet vermektedir. Bu kapsamda çocuk endokrin, çocuk kardiyoloji, çocuk psikiyatri, çocuk cerrahi, dahiliye, kbb, genel cerrahi, enfeksiyon hastalıkları polikliniklerine ek olarak Temmuz ayında cildiye, göğüs hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniği hizmete başlayacaktır.

Hastane Başhekim/Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş Yaptığı Açıklamada;

“Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğunluğu sebebiyle vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için Alikahya yerleşkesinde poliklinik çeşitliliğini artırma konusunda çalışmalarımızın devam edeceğini, vatandaşlarımızın burayı bir kadın-doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi olarak değil, genel bir hastane özelliği taşıyan bir merkez olarak görmelerine dikkat çekti. Ayrıca Güneş, bu merkezde de hizmeti en iyi şekilde verme konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğiz” dedi.