Çocuklar İle Yaşlıları Bir Araya Getiren “Nesilden Nesile El Ele”Projesi

ÇOCUKLAR İLE YAŞLILARI BİR ARAYA GETİREN “NESİLDEN NESİLE EL ELE”PROJESİ

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Doğa Koleji Bilim Okulunun ortaklaşa düzenlediği Alikahya Yerleşkesi Palyatif Bakım Merkezinde “Nesilden Nesile El Ele” Projesi kapsamında çocuklar ve yaşlılar birlikte unutulmaz bir gün geçirdiler. Hastane Yönetici Vekili Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Atakan Baltrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Müdür Yardımcısı Derya Göçmengil, İdari ve Mali İşler Müdürü Ümit Tırpancı, Müdür Yardımcısı Kamil Tüylüoğlu, Müdür Yardımcısı Fatih Zer, Doğa Koleji Bilim Okulu ile birlikte böylesine güzel bir projenin içinde yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Çocukların kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olan palyatif bakım merkezi hastaları aynı zamanda duygu dolu anlar yaşadılar. Ellerinde kendi hazırladıkları kurabiyeleri ve resimleri hediye olarak getirip hastaların ellerini öperek, onlarla konuşan öğrencilerin ve yaşlıların mutluluğu görülmeye değerdi. Alikahya Yerleşkesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Derya Göçmengil’in elleri ile hazırladığı ikramlar çocuklarımızı mutlu etti.

Çocukların yan flüt, keman, perküsyon gösterilerini palyatif bakım merkezi hastalarımız tebessümle ve duygulanarak izlediler.