Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kan Ve Transfüzyon Merkezinden Örnek Uygulama

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi
                                             Kan ve Transfüzyon Merkezinden Örnek Uygulama

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kan ve Transfüzyon Merkezi Birimi  tarafından kan bağışı için gelen görme bozuklukları olan bağışçılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bağış formunu daha iyi okumaları için, Bakanlığımızın standartlarına uygun olan ve hali hazırda kullanılan “Bağışçı Bilgilendirme ve Sorgulama Formunun” bir örneği büyük puntolarda rahat okunacak bir şekilde duvara asıldı. Böylelikle bağışçılarımız bu formları duvardan okuyarak doldurabileceklerdir.