Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Iş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi

DERİNCE EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE
                                 İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ VERİLDİ.

Hastanemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu”na dayanılarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çıkarılan “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında hastanemizde görev yapan tüm personellere yönelik hazırlanan, zorunlu İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri 05.10.2015 tarihinde başlamış olup, 30.12.2015 tarihinde sona ermiştir.

Hastanemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimler, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli İş Güvenliği Uzmanları Remzi ÖZEL, Mustafa ÜRÜT ve Nesrin ÖZMEN ile İşyeri Hekimi Uz. Dr. Çağrı TİRYAKİ tarafından verilmiştir.