Dahiliye Asistan Hekimi Dr. Fatih Bünül Uzmanlığını Aldı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları hekimi olarak görev yapan Dr. Fatih Bünül, Uzmanlık Eğitiminin ardına girmiş olduğu İç Hastalıkları uzmanlık sınavını kazanarak  Uzman Hekim oldu.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Şengül başkanlığında oluşturulan sınav komisyonunda, Kardiyoloji Klinik Eğitim Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Tolga Aksu, Kardiyoloji Klinik İdari Sorumlusu Doç. Dr. Ayhan Erkol, Gastroenterolojik Klinik Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mesut Sezikli, Radyoloji Klinik Eğitim sorumlusu Doç. Dr. Tülay Özer görev aldı.

Uzmanlık sınavını başarılı bir şekilde tamamlayan Dr. Fatih Bünül, sınav sonucunun heyecanını ailesi ve çalışma arkadaşlarıyla kutladı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici-Başhekimi Doç. Dr. Soner Şahin’in katılım gösterdiği kutlamada, Dahiliye Kliniğinin başarılı araştırma görevlilerinden Dr. Fatih Bünül’e almış olduğu uzmanlığı tebrik ederek başarılarının devamlığını diledi.

orhan yücel 12/23/2015 2:04:45 PM

hayırlı olsun.

Uğur Tatlı 12/23/2015 9:42:07 AM

Fatih beyi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını gönülden diliyorum.