Menopoz Okulumuz Mezun Vermeye Devam Ediyor

MENOPOZ OKULUMUZ MEZUN VERMEYE DEVAM EDİYOR
Menopoz okulumuzda 4 hafta süren 2’ci eğitim programımızda 14 kişi mezun oldu. Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Hekimlerimiz Op. Dr.Tuncer Eren, Op. Dr. Hasan Terzi, Fizyoloji Uzmanımız Uz. Dr. Ayşegül Taş,Psikolog Ayla Tanrıverdi, Diyetisyenlerimiz Yasemin Özdeş Yılmaz, Enise Çalışkan, Eğitim Ebelerimiz Şermin Dere ve Lütfiye Mergenç tarafından pre menopoz, menopoz ve post menopoz döneminde ki kadınlara interaktif eğitimin verildiği okulumuz ikinci mezunlarını verdi.
Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç koordinatörlüğünde eğitim verilen okulumuzda katılımcılara Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Şengül, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç,Müdür Yardımcısı Serap EFE,Birim Sorumlusu Serap AYHAN, Diyetisyen Yasemin Yılmaz, Ebe Şermin DERE,Hemşire Fatma UĞUR tarafından katılım belgeleri takdim edildi.
Menopoz okulumuza katılan tüm kadınlarımız, okulda menopoz ile ilgili akılllarına gelen her türlü soruya konusunda uzman eğitim ekibimiz sayesinde cevap bulduklarını ve verilen eğitimden memnuniyetlerini dile getirerek Hastane Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.
Menopoz Okulumuza katılmak isteyenler, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Binamız ve Alikahya Yerleşkesinde ki Menopoz okulu Eğitim Ebesine bizzat başvurabilir yada telefon ile; Merkez Bina :02623178000 – 1629 (Dahili), Alikahya Yerleşkesi : 02623195079 – 1628 (Dahili) arayarak kayıt yaptırabilir.
Programımız Ücretsizdir.