Dünya Radyoloji Gününüz Kutlu Olsun

DÜNYA RADYOLOJİ GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Dünya Radyoloji Günü” olması sebebiyle idareciler ve çalışanlar kutlamada bir araya geldi. Hastane Yönetici-Başhekim Doç. Dr. Soner Şahin, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Erkan Şengül, Uz. Dr. Ayşegül Taş, Uz. Dr. Ekrem Kuşkonmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Müdür Yardımcıları Serap Ayhan ve Serap Akkaya Efe’nin katılım gösterdiği kutlamada konuşma yapan Doç. Dr. Soner Şahin; MR, Tomografi, Nükleer Tıp, Mamografi, Ultrasongrafi, Kemik Danstitometri, Acil ve Poliklinik röntgende 7 gün 24 saat görev yapan radyoloji hekimlerine ve radyoloji teknisyenlerine, Kocaeli ve bölge halkına vermiş oldukları sağlık hizmetinden dolayı teşekkür etti. Radyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Tülay Özer’e Doç. Dr. Soner Şahin tarafından çiçek takdimi yapıldı.

Böyle anlamlı güne ev sahipliği yapan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici ve İdarecilerine, Radyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Tülay Özer teşekkürlerini iletti.