Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Huzur Evi Ziyareti

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN
                                   HUZUR EVİNE DİYABET HAFTASI ETKİNLİĞİ

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dünya Diyabet günü etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli Huzur Evi ziyaret edildi. Şeker ölçümü, beden kitle indeksi hesaplanarak Huzur Evi sakinlerine eğitim verildi.
Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan diyabet ile ilgili eğitici kitapçık ve broşürler takdim edilen programda, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Şengül ve Diyabet Eğitim Hemşiresi Zeynep Erol tarafından eğitim verildi. Huzur evi sakinlerinin sağlık sorunlarını soru cevap eşliğinde cevaplayan Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Erkan Şengül; yapılan ziyaretin süreklilik göstereceğini hastaların sağlıkla ilgili problemlerini yakından ilgileneceğini dile getirdi.
Hastane Yönetici-Başhekimi Doç. Dr. Soner Şahin, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Onur Karakayalı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Müdür Yardımcısı Serap Ayhan, Halkla İlişkiler-İletişim Sorumlusu Muharrem Demirkol’un katılım gösterdiği Eğitim Programında Huzur Evi sakinleriyle yakından ilgilenilerek hoşca zaman geçirildi.
Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Huzur Evi Sakinleri böyle güzel programı gerçekleştirdiği için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine teşekkürlerini iletti.