Hastanemizde Anestezi Teknisyenleri Ve Teknikerleri Günü Unutulmadı

HASTANEMİZDE ANESTEZİ TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ GÜNÜ UNUTULMADI

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Bina ve Alikahya Yerleşkemizde, “13 Aralık Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü” kutlandı.

Merkez Ana binada ve Alikahya Yerleşkesinde gerçekleştirilen kutlamaya, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın,Başhekim Yardımcıları Uz. Dr. Ekrem Kuşkonmaz,Op. Dr. Yusuf Atakan Baltrak, Uz. Dr. Aslı Gülfer Kartal,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe, Hastanemiz hekimleri, Anestezi teknisyenleri ve teknikerleri katılım sağladılar.

Sağlık hizmeti sunumunun en önemli öğelerinden biri olan Anestezi teknisyenleri ve teknikerlerinin bu önemli gününü kutlayan Başhekim Şaşkın, özverili çalışmalarından ötürü anestezi tekniker ve teknisyenlerine teşekkürlerini iletti.

Programdan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden çalışanlar, böylesine önemli bir günde Hastane Yönetiminin yanlarında olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.