Karadenizliler Derneğinden Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’A Ziyaret

Karadenizliler Derneğinden Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’a Ziyaret

Derince ve Körfez Karadenizliler Dernekleri, SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ı makamında ziyaret ettiler.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ın Başhekim olarak göreve başlamasıyla Dernekler ve STK’ların hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Yönetim kurulu üyeleri Katip Düzgün, Ömer Öztoprak, Derince Karadenizliler Derneği Başkanı Zafer Demir ve Yönetim kurulu üyesi Osman Demir, Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ı makamında ziyaret ettiler.

Hastane ve güncel konularda fikir alışverişinde de bulunulan ziyaret sonrası Başhekim Şaşkın, Dernek Yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.