Fizik Tedavi Kliniği Başasistanımızdan Önemli Başarı

FİZİK TEDAVİ KLİNİĞİ BAŞASİSTANIMIZDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Hastanemiz FTR Kliniği başasistanı Doç. Dr. Pelin Yıldırım, 24 Kasım 2017 tarihinde İstanbul'da düzenlenen 48. Geleneksel Çubukçu Günleri'ne sözlü sunum ve bilimsel araştırması ile katılmış ve "Extracorporal shock wave therapy versus corticosteroid injection: A randomized controlled study" konulu çalışması 'En iyi bilimsel araştırma' ikincilik ödülüne layık görülmüştür. Türkiye'de fizik tedavi ve rehabilitasyon hekimliğinin kurucularından Ord. Prof. Dr. Osman Cevdet Çubukçu anısına düzenlenen yarışmada,son iki yıl içerisinde fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında yayınlanmış bilimsel araştırmalar, sorumlu bilimsel araştırmacının diğer akademik çalışmaları da dikkate alınarak değerlendirilmiştir. Ayrıca bu yıl "Egzersiz ilaçtır" sloganı ile gerçekleştirilen sempozyumda Doç. Dr. Pelin Yıldırım "Disk hernilerinde egzersiz reçeteleme" konulu sunum yapmıştır.  Kliniğimizi ve başasistanımız Doç. Dr. Pelin Yıldırım' ı gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği