Takdir Edilen Örnek Toplantılar Devam Ediyor

TAKDİR EDİLEN ÖRNEK TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yönetici/Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in hastanede göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta gerçekleştirerek olağan hale getirdiği Yatan Hasta Yakınları Görüşme Toplantılarının 51.’ si Nöroloji, Üroloji, Göz ve Onkoloji Servisi refakatçileri ile gerçekleştirildi.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ''Bu toplantıların amacı idare olarak kendi eksikliklerimizi, hatalarımızı görmek, hasta ve yakını penceresinden kendimize bakıp empati yapabilmek, aynı zamanda hasta ve yakınlarının idareci, hekim, hemşire, çalışan penceresinden kendilerine bakmasını sağlayıp aynı empatiyi kurabilmektir. Bu sayede hastanedeki iletişim bozuklukları, istenmeyen sıkıntıların giderilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Hasta yakınları bütün sıkıntılarını ve eleştirilerini rahatlıkla bize iletebilmelidir. Sonuçta eleştirilmekten ve hatalarımızın bize iletilmesinden korkmayız. Bu, bize doğru uygulamayı, doğru yönetimi sağlamaktadır, yol göstermektir'' diye konuşarak hasta yakınlarına toplantıya katılımlarından ve değerli öneri görüşlerini kendilerine iletmelerinden dolayı teşekkür etti.