Diyabet Okulunda Mezuniyetler Devam Ediyor

DİYABET OKULUNDA MEZUNİYETLER DEVAM EDİYOR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Diyabet Okulu” mezun vermeye devam ediyor.

Sağlık profesyonelleri ve diyabet hastalarının,hastalık konusunda bilgilendirilmelerini amaçlayan, Diyabet Hemşireleri, Diyetisyen, Psikolog, Spor hekimi ve Dahiliye hekimi tarafından 1 ay boyunca eğitimlerin verildiği ve eğitimler sonucunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Diyabet Okulu” vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam ediyor.

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin vatandaşlara ücretsiz olarak eğitim verdiği Diyabet Okulunda eğitim alan kursiyerler, Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler öğreniyorlar.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyabet Okulu 21. Grubundan bu ay 11 kişi mezun oldu.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve Hastane İdarecilerinin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde konuşan Başhekim Güneş Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak “Diyabet Okulu” mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Mezun olan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkanı sunan Eğitimciler ile Hastane Yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.