Acil Tıp Kliniğimizden Büyük Başarı

Kuruluşundan bu yana başarılı çalışmalara imza atan SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği, bu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

9. Uluslararası Asya Acil Tıp Kongresi (ACEM 2017)’ nde toplam 294 Uluslararası sözlü bildiri arasından Acil Tıp Kliniğimiz, yapılan oylama sonucunda “ En iyi sözlü bildiri” ödülüne layık görüldü.

Aynı zamanda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniğimizde görevli Asistan hekimimiz Dr. Müge Çardak, aynı kongrede Türkiye Acil Tıp Derneği tarafından “Bilimin Işığında” projesinde gözlemci olarak 1 aylığına Amerika Birleşik Devletleri’ ne tıp rotasyonuna gitmeye hak kazanmıştır.

Kliniğimizi  gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği