Derince Eğitim Araştırma Hastanesi' nde Öğretmenler Unutulmadı

DERİNCE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde,  kreş ve gündüz  bakımevinde görev yapan öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Hastane Yönetimi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaret programına , Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Müdür Yardımcıları, Serap Akkaya Efe, Gözde Tilki, Fatih Zer, Birim Sorumlusu Serap Ayhan,  çalışan personeller ve öğrenim gören minik öğrencilerin aileleri katılım sağladılar.

Minik öğrencileri yetiştiren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’ nü tebrik eden  Başhekim Güneş “ Geleceğin teminatı yavrularımızı vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştiren siz öğretmenler, kutsal bir görev gerçekleştiriyorsunuz. 24 Kasım Öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Hastane Yönetimi tarafından öğretmenlere çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öğrenciler öğretmenlerinin bu özel gününde doyasıya eğlenerek günün tadını çıkarmış oldular.