Derince’De Menopoz Okulu 8. Dönem Mezunlarını Verdi

DERİNCE’DE MENOPOZ OKULU 8. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Menopoz dönemindeki kadınların, konu ile ilgili bilgi düzeylerini arttırmak ve gerekli taramalarını yapmak amacıyla, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından gerçekleştirilen “Menopoz Okulu” eğitimleri hız kesmeden devam ediyor.

Verilen eğitim programını başarı ile tamamlayan kursiyerlerin katılım belgeleri Hastane Yönetimi ve eğitimciler tarafından takdim edildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet veren “Menopoz Okulunda” eğitimler, kadın doğum uzmanı, psikolog, spor hekimi, diyetisyen ve eğitimci ebeler tarafından verilmekte olup eğitimlerden şu ana kadar 79 kişi mezun oldu.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş Menopoz Okulunda verilen eğitimin amacının, menopoz konusunda bilgi ve bilinç düzeylerini arttırmak, menopoz döneminin getirdiği sorunlar ile baş edebilme becerilerini geliştirmek, tespit edilen sağlık sorunları ve gerekli tarama programları ile kişileri ilgili uygun kliniklere yönlendirmek olduğunu belirterek, ilgili bireyleri ücretsiz olarak eğitim veren eğitim programlarına beklediklerini ifade etti.