Milletvekili  Cemil Yaman Başhekim Güneş’İ Ziyaret Etti

MİLLETVEKİLİ  CEMİL YAMAN BAŞHEKİM GÜNEŞ’İ ZİYARET ETTİ

Kocaeli AK Parti Milletvekili Cemil Yaman beraberlerinde AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’i makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette hastane ve güncel konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Hastane Yönetiminden önümüzde ki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle alakalı bilgiler de aldı.

Başhekim Güneş, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve İlçe Başkanı İbrahim Şirin' e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini arz etti.