Derneklerden Başhekim Güneş’ e Ziyaret

DERNEKLERDEN BAŞHEKİM GÜNEŞ’ E ZİYARET

Kocaeli’nin her geçen gün gelişen ve büyüyen ve bölgenin sağlık yükünü kaldırmaya çalışan SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne Derneklerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaretleri devam ediyor.

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, yöneticiler Taner Sarıçayır, Mesut Şimşek, Kocaeli Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Fatih Ekinci, Kocaeli Elazığlılar Dernek Başkanı Aziz Demircan ve yöneticisi Mehmet Akbulut, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Hastane ile alakalı yapılan çalışmaları takdir ederek takip ettiklerini belirten Dernek Yöneticileri, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bölgenin önemli sağlık ihtiyacını karşıladığını, Hastane Yönetiminin de gece gündüz demeden özveri ile çalıştığını belirterek yapılan çalışmalardan ötürü bölge halkı adına teşekkürlerini iletti.

Başhekim Güneş nazik ziyaretlerinden ve fikir alışverişinden dolayı Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticilerine  teşekkürlerini iletti.