Atatürk’Ün Ölümünün 79. Yıldönümü Nedeniyle  Hastanemizde Anma Programı Düzenlendi

ATATÜRK’ÜN ÖLÜMÜNÜN 79. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE  HASTANEMİZDE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 79. yılında hastanemizde düzenlenen törenle anıldı.

Atatürk anıtı önünde düzenlenen törende Hastane Yönetici/Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ, Hastane idarecileri ve çalışan personeller hazır bulundu. Saatler 09:05’ i gösterdiğinde sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Ayrıca Hastane kreş ve gündüz bakımevinde öğrenim gören minik öğrencilerin Atatürk anıtına karanfil bırakması ve şiir okumasıyla duygusal anlarda yaşandı.