Derincede  Dünya Radyoloji Günü Unutulmadı

DERİNCEDE  DÜNYA RADYOLOJİ GÜNÜ UNUTULMADI

8 Kasım Dünya Radyoloji Günü dolayısıyla SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve hastane yönetimi tarafından Radyoloji birimine ziyaret gerçekleştirildi.

Radyoloji doktorları ve radyoloji teknisyenlerinin bulunduğu ziyarette Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş Radyoloji birimi çalışanlarıyla bilgi alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirdikleri özverili çalışmalardan dolayı Radyoloji birimi çalışanlarına teşekkür eden Başhekim Güneş, birimle ilgili öneri görüşler ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini bildiren Radyoloji birimi çalışanları, 8 Kasım Dünya Radyoloji günündeki  nazik ziyaretlerinden dolayı Hastane Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.