19. Dönem Diyabet Okulu Mezuniyeti Gerçekleşti

19. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNİYETİ GERÇEKLEŞTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Diyabet Okulu mezunlarını verdi.

Bu ay 19. Dönem kursiyerlerinin eğitim aldığı kurstan 13 kişi mezun oldu.  Hastane İdarecilerinin katıldığı mezuniyet töreninde mezun olan kursiyerlere diplomaları verildi. Hastane İdaresi kursiyerlere eğitimde almış oldukları bilgilerle uzun ve sağlıklı ömürler dilediler.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık profesyonelleri ve diğer diyabet hastaları ile etkileşime girmek suretiyle davranış değişikliği ve daha iyi bir diyabet özyönetimi hakkında verilen bilgilerin önemli olduğunu belirterek, tüm diyabet hastaları ve yakınlarını SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ücretsiz olarak eğitim veren  Diyabet Okulu eğitim programına beklediklerini ifade etti.