Düzce Üniversitesi Öğrencilerinden Başhekim Güneş’E Ziyaret

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞHEKİM GÜNEŞ’E ZİYARET

Düzce Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümü öğrencileri, SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ile “Sağlık Kurumları Yöneticiliği ve İdaresi” konularında geniş kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi.

Öğrenciler bölümleri ile alakalı olarak Sağlık Yöneticiliğinde Doç. Dr. Mustafa Güneş’ ten merak ettikleri konularda bilgiler aldılar.

Samimi bir ortamda gerçekleşen röportaj sonunda Başhekim Güneş, Düzce Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümü öğrencileri Fatma Eda Ayar, Gizem Çelik, Nida Balcı, Işıl Aydın, Melih Yağcı ve Ömer Vural’ a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, öğrencilik dönemlerinde ve gelecekteki çalışma hayatlarında başarılar diledi.