Derince Eah’ Ta Farklı Toplantılar Devam Ediyor

DERİNCE EAH’ TA FARKLI TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Refakatçi Toplantıları Devam Ediyor.

Her geçen gün büyüme ve gelişmeye devam eden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleriyle alakalı olarak, hastaneden hizmet alan hastaların ve refakatçilerinin düşünce öneri ve görüşlerinin değerlendirildiği “Refakatçi Toplantıları” her hafta olağan olarak gerçekleştiriliyor.

Gerçekleştirilen bu toplantılar sayesinde Hastane Yönetimi, hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının öneri ve görüşlerini değerlendirerek hizmet kalitesini arttırmayı planlıyor.

Aynı zamanda hasta yakınlarının Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memnun kaldığı uygulamalardan da konuşulduğu toplantılar, Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in hastane de göreve başlamasından itibaren her hafta olağan şekilde düzenleniyor.

Bu hafta Dahiliye, Hemotoloji, Gastroentroloji, Endokrinoloji servisindeki hasta yakınları ve refakatçileriyle 48.’si gerçekleştirilen toplantıya, Başhekim Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Efe ve hasta refakatçileri katılım sağladılar.

Toplantıda hasta refakatçileri ve yakınları samimi bir ortamda öneri görüş ve memnuniyetlerini Hastane Yönetimine ifade ettiler ve böylesine güzel bir uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.