Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hastanede muayene alanlarının bulunduğu O Blok ve Radyoloji Bölümünün olduğu alanlar boya ve tadilat işlemleri yapılarak yenilendi.

Sağlık Hizmetleri Aksatılmadan Yenileme Çalışmaları Yapılıyor

Sağlık hizmetlerinin aksamadan ve kesintisiz olarak sürdürülmesini esas alarak yapılan düzenlemeler hız kesmeden gerçekleştirildi. Daha Kaliteli Hizmet İçin Hastanenin muayene alanlarının olduğu O Blok ve Radyoloji Bölümünün olduğu alanların boya ve tadilat işlemleri sağlık hizmetleri aksatılmadan gerçekleştirilerek, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmuş oldu.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş hastanede yapılan çalışmalar ile ilgili idari ve mali işler müdürlüğüne ve teknik birim çalışanlarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.