Derince Eah’ Da Tuek Toplantısı Gerçekleşti

Derince EAH’ da TUEK toplantısı Gerçekleşti

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, kurul üyeleri Doç. Dr. Tülay Özer, Doç. Dr. Şadiye Nuray Voyvoda, Doç. Dr. Mesut Sezikli, Doç. Dr. Hasan Terzi, Op. Dr. Alper Gültekin ve  TUEK sekreteri  Sultan Tortumluoğlu katılım sağladılar.

Toplantıda eğitim araştırma faaliyetlerini planlamak yürütmek ve gözetmek için bilimsel araştırmalarda çalışmak, yurtiçi çalışmalarda bilgi ve görgüsünü arttırmak isteyenlerin eğitim talepleri konuları görüşüldü.

Aynı zamanda  Hastanede görev yapan uzmanlık öğrencilerinin eğitim süreleri de değerlendirildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş toplantıya katılımlarından dolayı kurul üyesi hekimlere teşekkürlerini iletti.