Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hekim Kadrosunu Genişletiyor

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hekim Kadrosunu Genişletiyor

Her geçen gün büyüme ve gelişmeye devam eden SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi aynı zamanda hekim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.

5 Uzman Hekim Daha Göreve Başladı

Son yapılan atamalarla birlikte Dahiliye Uzmanı Özhan Aydın, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dilara Bingöl Karagöz , Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dinçer Aydın, Radyoloji Uzmanı Ahmet Yalnız ve Anestezi Reanimasyon Uzmanı Hande Aytuluk Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevlerine başladılar.

Başhekim Güneş “Her Geçen Gün Daha İyi Hale Geliyoruz”

Yeni gelen hekimlerle birlikte hekim kadrosunun da güçlendiğini belirten  Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Bakanlığımızın yoğun gayretleri ile hastanemizi her geçen gün daha iyi hale getiriyoruz. Son hekim atamalarımızla kadromuzu güçlendirmiş olduk. Önümüzdeki dönemde özellikli branş hekimlerimizle de kadromuzu daha da güçlü hale getireceğiz. Bölge halkımıza özellikli ve en iyi sağlık hizmetini sunmak için gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.