Hastanemizde “Dünya Fizyoterapistler Günü” Unutulmadı

HASTANEMİZDE “DÜNYA FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜ” UNUTULMADI

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi, hastanede çalışan Fizyoterapist personellerinin “8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Gününü”, hastanemiz Fizik Tedavi Ünitesinde düzenlenen program ile tebrik etti.

Kutlamada konuşan SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Kas-iskelet sistemi bozukluklarında, fonksiyonun düzeltilmesi, minimuma indirilmesi, çok yönlü fizyoterapi yaklaşımları ile bireyin yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla uygulamalar yapan Fizyoterapistler tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve hastanemizde de o derece önemli hizmetler vermektedir. Hastanemizde  özveri ile yaptıkları çalışmalardan dolayı Fizyoterapi birimi çalışanlarımıza teşekkür eder başarılarının devamlılığını dilerim” dedi.

Hastane yönetimi tarafından hazırlanan pastanın ikram edildiği kutlama sonrası Fizyoterapi çalışanları, kendilerini böyle bir  günde unutmadıkları için Başhekim Güneş’e ve Hastane idaresine teşekkürlerini ilettiler.