Derince Araştırma Hastanesinde Bina Turu Gerçekleşti

DERİNCE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BİNA TURU GERÇEKLEŞTİ

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş tarafından bina turu ve değerlendirmesi gerçekleşti.

Yapılan değerlendirmede Hastane İdari ve Mali İşler Müdürlüğü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü, Teknik birim sorumluları, Otomasyon sorumluları, Temizlik sorumluları ve Sorumlu hemşireler de hazır bulundu.

Hastanenin tüm birimlerinin gezildiği ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde kalite ve verimlilik kriterleri  gözden geçirildi. Çalışanlarla öneri görüş ve istekleri olup olmadığı konusunda fikir alışverişinde bulunan Doç. Dr. Mustafa Güneş, çalışmaları yerinde inceledi. Hali Hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise  yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Yataklı servislerde yatan hasta ve yakınlarıyla da sohbet etme imkanı bulan Başhekim Güneş, hastalara geçmiş olsun dileklerini de iletti. İşleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli görülen notların alınmasıyla değerlendirme tamamlandı.