Hastanemizde Onkoloji Tümör Konseyi Toplantısı Gerçekleşti

HASTANEMİZDE ONKOLOJİ TÜMÖR KONSEYİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı tarafından planlanan ve Kocaeli Devlet Hastanesi ile birlikte ortak yürütülen “Onkoloji Tümör Konseyi” toplantısı gerçekleşti.

Onkoloji hastalarının tedavileri ile ilgilenen tüm branş uzman hekimlerinin bir araya gelerek, hastanın durumunu tüm farklı açılardan değerlendirdiği toplantı, Kulak Burun Boğaz hekimlerinin vaka tanıtımı ile başladı.

Tıbbi onkoloji, radyasyon onkolojisi, patolojii ve uzman radyologların yanı sıra ilgili branş doktorları da yer aldığı ve hastalıkların tartışıldığı  bu konsey toplantıların amacının tedavide en ideal yaklaşımın ve en etkin tedavi planının belirlenmesini olarak belirtiliyor.

Aynı zaman da bu konseyler sayesinde merkezde tedavi olan tüm hastalar, ilgili uzmanları tek tek gezmeden, kolay bir şekilde hastalığının tüm boyutları ile araştırıldığının verdiği güvenle tedavisine devam ediyor.