Elginkan Vakfı’ ndan Başhekim Güneş’ e Ziyaret

ELGİNKAN VAKFI’ NDAN BAŞHEKİM GÜNEŞ’ E ZİYARET

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Elginkan Vakfı arasında hastanede görevli hizmet alım personellerine  yönelik, hizmet ve kişisel gelişimlerini arttırmak amacıyla Elginkan Vakfı işbirliğiyle verilen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

6 ay sürecek olan eğitimler ile alakalı olarak  Elginkan Vakfı Eğitim Merkezi Müdürü Murat Özen ve Seminerler Sorumlusu Hande Sert, Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’ i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette hastane ve güncel konularla alakalı fikir alışverişinde bulunuldu. Başhekim Güneş, nazik ziyaretlerinden ötürü Elginkan Vakfı yöneticilerine teşekkürlerini iletti.