Hastanemizde İş Sağlığı Periyodik Muayeneleri Yapılmaya Devam Ediyor

HASTANEMİZDE İŞ SAĞLIĞI PERİYODİK MUAYENELERİ YAPILMAYA DEVAM EDİYOR

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan personellerin  İş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerinden biri olan periyodik muayeneleri, iş yeri hekimi Uz. Dr. Çağrı Tiryaki ve İş yeri hemşiresi Samarra Şahin tarafından gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak Hastane İdarecilerinin de periyodik muayeneleri gerçekleştirildi. Ayrıca  Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş konu ile alakalı olarak  bilgilendirilerek  ve öneri  görüşleri alındı.

Hepatit B ve Tetanoz aşıları eksik olan personellerin aşıları tamamlandı. Muayenesi yapılan personellerin rutin  olarak kan tetkikleri ve akciğer filmleri değerlendiriliyor. Buna bağlı olarak tahlil sonuçlarında anormallik bulunan personellere önerilerde bulunularak gerekli polikliniklere yönlendiriliyor.