40. Refakatçi Öneri Görüş Toplantısı Gerçekleşti

HASTANEMİZDE BU HAFTA 40. REFAKATÇİ ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaların ve yakınlarının hastaneden aldıkları sağlık hizmetleriyle alakalı öneri görüşlerinin değerlendirildiği “Öneri Görüş Toplantısı” aralıksız olarak yapılmaya devam ediyor.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'in hastanede göreve başlamasından sonra başlatarak önemle üstünde durduğu ve her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği toplantıların bu hafta 40.’sı kadın doğum ve hastalıkları servisi ile gerçekleşti.

Toplantıda servis hizmetlerinin kalitesi, yaşanan aksaklıklar, öneriler ve memnuniyet konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.