Derince Araştırma Hastanesinde Eğitimler Devam Ediyor

DERİNCE EAH’TA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli hizmet alım personellerine yönelik eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli hizmet alım personellerine  yönelik, hizmet ve kişisel gelişimlerini arttırmak amacıyla Elginkan Vakfı işbirliğiyle 6 ay süre ile 6 farklı konuda verilecek olan eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan eğitim programlarının 3.’sü olan “Problem Çözme Becerileri” eğitimi bu hafta gerçekleşti. Yaklaşık 800 kişiye verilecek olan eğitim sonunda, hizmet kalitesinde artış ve kişisel gelişime katkı hedef alınıyor ve eğitimlere interaktif katılım sağlanıyor.

Başhekim Güneş “İletişim Çağımızın En Önemli Gereksinimlerinden”

Eğitimin amacı, çalışanlar ile hasta ve hasta yakınları arasında, güçlü bir iletişim kurmasını sağlamaya yönelik olduğunu vurgulayan Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “2 ay önce başlayan eğitimin 3. ayağı olan “Problem Çözme Becerileri” konusu ile eğitimler devam etmekte olup, 3 ay sonra 800 personelin eğitimi tamamlanmış olacaktır. Bu eğitim ile personelin hastane içinde, hasta ve hasta yakınlarıyla iletişim problemlerini asgari düzeyde tutma hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız. İletişim çağımızın en önemli gereksinimlerinden biri haline gelmiştir. Bu vesileyle kurumlarda iletişim problemlerinin çözülmesi başarıyı, işleyişi ve memnuniyeti artıracaktır. Biz Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, personelimizin etkili doğru bir etkileşim içinde olmaları amacıyla farklı konularda eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.