Derince Araştırma Hastanesinden Doğa İle Temasta Ol Projesi

DERİNCE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN DOĞA İLE TEMASTA OL PROJESİ

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Tema Vakfı Gönüllüleri tarafından “Doğa ile temasta ol” farkındalık çalışmaları kapsamında ziyaret gerçekleştirildi.

Tema Vakfı Gönülleri tarafından,  kendi elleriyle çekilen doğa fotoğrafları, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Yiğit’ e hediye edildi.

Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Yiğit “Hastanemizin belirli noktalarına asılacak olan bu fotoğraflar ile sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın gözleri ve gönülleri, doğal güzellikler ile dolacak, moral ve motivasyonları artacaktır. Tema Vakfı Gönüllülerinin hastanemize hediye ettiği bu güzel fotoğraflar için kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.