Gebe Okulu Mezun Vermeye Devam Ediyor

GEBE OKULU MEZUN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 21. Ve 22. Dönem Gebe Eğitim sınıfına Katılan Gebelerimize Katılım Belgeleri Verildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi gebe bilgilendirme okulu mezun vermeye devam ediyor. Bu güne kadar toplam 263 gebenin mezun olduğu gebe okulunda, yoğun ilgiden dolayı gebe eğitim sınıfına 2 grup halinde eğitim verildi. 21. ve 22. dönem gebe eğitim sınıfından toplamda 21 gebe mezun oldu.

Mezuniyet töreninde konuşan Hastane Yönetici-Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş” Bizim inancımız da cennet annelerin ayaklarının altındadır düşüncesinin bir sonucu olarak anneler dünyanın en kutsal varlıkları olarak kabul edilir. Bizler de Türkiye’de ki ilk Anne dostu hastane unvanı alan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak anne adaylarımızın eğitimini önemsiyoruz. Bu manada normal doğumu teşvik edip sezeryan oranını düşürmek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Hastanemiz bu konu da öncü hastane olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Hastane İdarecilerinin katılan kursiyerlere bilinçli anne sağlıklı bebek yazan bileklikler ve sertifikaları takdim edildi.

Gebelerimiz, eğitimden duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.