Hastanemiz  Kreşinde Karne Sevinci

HASTANEMİZ  KREŞİNDE KARNE SEVİNCİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kreş Ve Gündüz Bakımevinde minikler karne sevincini yaşadılar.

Okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimleri eğitim programı çerçevesinde yürütülen kreş ve gündüz bakım evinde okul öncesi eğitim alan öğrenciler, karne sevinci yaşadılar.

Çocukların eğitim hayatları boyunca birçok karne alacaklarını ama ilk karnelerini hiçbir zaman unutamayacaklarını belirten Hastane Yönetici-Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş” başarılı bir eğitim dönemi geçiren yavrularımızı kutluyor, onların eğitimlerini sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”diye konuştu.

İlk karnelerini alan miniklerin sevinci ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.