Anne Dostu Hastane Komitesi Toplantısı Gerçekleşti

SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE ANNE DOSTU HASTANE KOMİTESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

11 Nisan 2017 tarihinde Türkiye’de Anne Dostu hastane unvanına sahip ilk eğitim ve araştırma hastanesi olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde,  Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş başkanlığında  “Anne Dostu Hastane Komitesi”  toplantısı gerçekleşti.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Bundan sonra üçer aylık aralıklarla,  Anne Dostu Hastane ünvanı çerçevesinde, gerekli değerlendirme ve verilerin takibi (özellikli primer sezaryen oranlarının) açısından büyük önem arz etmekte olan bu toplantıları düzenli olarak gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Anne Dostu Hastane felsefesini benimsemiş olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bu konudaki  amacı, anne adaylarının güvenli ve kaliteli doğum hizmetlerinden faydalanmalarının devamlılığını sağlamaktır.