Diyabet Okulu Mezun Vermeye Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyabet okulu mezun vermeye devam ediyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyabet Okulu 17. Grubundan bu ay 7 kişi mezun oldu.

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin vatandaşlara ücretsiz olarak eğitim verdiği Diyabet Okulunda eğitim alan kursiyerler, Diyabet hastalığı ile ilgili eğitimcilerden önemli bilgiler öğreniyorlar.

Eğitimcilerin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet  töreninde, Eğitimciler  “Diyabet Okulu” mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel  ve yararlı bir eğitim imkanı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine  teşekkür ettiler.