Başhekim Güneş’Ten Asistan Hekimlere Toplantı

BAŞHEKİM GÜNEŞ’TEN ASİSTAN HEKİMLERE TOPLANTI

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan asistan hekimlerle eğitim ve genel sorunları ile ilgili  toplantı yapıldı.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Hasan Terzi ve hastanede görev yapan asistan hekimler katılım sağladı.

İnteraktif  bir şekilde gerçekleşen toplantıda asistan hekimlerin genel olarak eğitim ile ilgili sorunları önerileri ve istekleri değerlendirildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş asistan hekimlerle  yapılan eğitim ve öneri görüş toplantılarının rutin olarak devam edeceğini  ifade etti.