Hastanemizde Diyaliz Ünitesi Denetimi Gerçekleşti

HASTANEMİZDE DİYALİZ ÜNİTESİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi denetimi gerçekleşti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 24.05.2017 tarihinde Dr. Nazif Aksoy, Nefroloji Uzmanı Dr. Eda Altun, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Fuat Karapınar tarafından yapılan denetim ekibine , Diyaliz Hekimi Nefroloji Uzmanı Dr. Orhan Yücel ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Akkaya Efe,Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Serap Ayhan eşlik etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan denetim başarılı bir şekilde gerçekleşti.