Hastanemizde Hemşireler Haftası Kutlandı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hemşireler Haftası Kutlandı

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Merkez bina ve Alikahya yerleşkesinde program düzenlendi.

Düzenlenen  etkinliğe Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç,hastane idarecileri ve hastanede görev  yapan hemşireler katıldı.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş  hemşirelik mesleğinin zorluklarına değinerek, mesleğin kutsallığının altını çizdi ve kendi yazdığı “Hemşirelerimiz” isimli  şiirini okudu.

Program Hastane Yönetimi tarafından hemşirelerle birlikte  pasta kesimi ve fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.