Başhekimimiz Güneş'e Ziyaretler Devam Ediyor

GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNDEN BAŞHEKİM GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e Dernek ve STK’ ların teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

Körfez Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Bahri Denli ve Başkan Yardımcısı Selami Örgüç, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’i hastalarına gösterilen ilgi ve alaka nedeniyle makamında ziyaret ederek teşekkür dileklerini ilettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette hastane ve güncel konularla alakalı fikir alışverişinde bulunuldu. Başhekim Güneş, nazik ziyaretinden ötürü Gümüşhaneliler Derneğine teşekkürlerini iletti.