Hastanemizde 37. Öneri Görüş Toplantısı Gerçekleşti

HASTANEMİZDE 37. ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI BU HAFTA FARKLI OLARAK POLİKLİNİK HİZMETİ ALAN HASTALARIMIZLA GERÇEKLEŞTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaların ve yakınlarının hastaneden aldıkları sağlık hizmetleriyle alakalı öneri görüşlerinin değerlendirildiği “Öneri Görüş Toplantısı” aralıksız olarak yapılmaya devam ediyor.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'in hastanede göreve başlamasından sonra başlatarak önemle üstünde durduğu ve her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği toplantıların bu hafta 37. si bu hafta farklı olarak polikliniklerde muayene olan hastalar ile gerçekleşti.

Poliklinik hizmeti ile alakalı muayene, öneri ve görüşlerin konuşulduğu toplantıya Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Efe, Sorumlu hemşireler ve poliklinikte muayene hizmeti alan hastalar katılım sağladılar.

Toplantıda poliklinik hizmetlerinin kalitesi, yaşanan aksaklıklar, öneriler ve memnuniyet konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.