Hastanemizden Türk Kızılayı’Na Anlamlı Destek

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Türk Kızılayı’na Anlamlı Destek

Türk Kızılayı tarafından başlatılan “İnsanlığın Umudu Ol” Güney Sudan, Yemen ve Doğu Afrika ülkelerine yardım kampanyasına SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesinde açılan stantla destek verildi.

Uzun yıllar süren çatışmaların, siyasi istikrarsızlığın ve ekonomik bunalımların yanı sıra kuraklıktan kaynaklı açlığın pençesine düşen Güney Sudan, Yemen ve Doğu Afrika ülkelerinde her geçen gün yaşanan insani krizinin önüne geçmek için Türk Kızılayı tarafından başlatılan çalışmayla SMS ve nakdi yardım destekleri ülkemizde çığ gibi büyüyor.

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Alikahya Yerleşkesinde kurulan standa Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı Dr. Cengiz İpek, Yönetici Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Yusuf Atakan Baltrak, İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Sağlam, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Derya Göçmengil ve sağlık tesisi çalışanları katılım gösterdi.

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici-Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş,”Kampanyaya desteklerinden ve ilgisinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Başlatılan yardım kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlarımızın, SMS’ ile UMUDUOL yazarak 2868’e göndererek 10 TL karşılığında “İnsanlığın Umudu Ol” kampanyasına bağışta bulunabilirler