Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantıları Düzenli Olarak Gerçekleştirilmeye Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaların ve yakınlarının servislerde alınan sağlık hizmetiyle alakalı öneri görüşlerinin değerlendirildiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” bu haftada gerçekleşti.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'in hastanede göreve başlamasından sonra başlatarak önemle üstünde durduğu ve her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği toplantıların bu hafta 35. si gerçekleşti.

Dahiliye  Kliniği ile  gerçekleştirilen, Başhekim Yrd. Ve Dahiliye Uzmanı Dr. Ali Yiğit  başkanlığında yapılan toplantıya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Servis Sorumlu Hemşireleri, Hasta yakınları ve refakatçileri katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.