Hastanemizde Çocuklar Ebeleri İle Buluşuyor Etkinliği

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE ÇOCUKLAR EBELERİ İLE BULUŞUYOR ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

5 Mayıs "Dünya Ebeler Günü" nedeniyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde normal doğum ile dünyaya gelen çocuklarımızı Ebelerimiz ile bir araya getirdik.

Hastanemizde normal doğum ile dünyaya gelen 30 çocuğumuzun yıllar sonra Ebeleri ile buluşmalarında duygu dolu anlar yaşandı. Ülkemizde ilk olarak anne dostu hastane olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde bu etkinliği yapmaktaki amacımız Ebeler tarafından yaptırılan normal doğumun tercih edilmesi hususuna dikkat çekerek farkındalık yaratmaktır.

Etkinliğimize katılan Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney yaptığı konuşmada Ebelik mesleğinin önemine dikkat çekerek böylesi güzel ve anlamlı projeyi gerçekleştiren Hastane Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Çocukların dünyaya gelmelerini sağlayan Ebelere teşekkür belgesi ve çiçek verdiği programda, hep birlikte pasta kesildikten sonra Ebeler ve çocuklar ile birlikte ağaç dikme töreni ile program son buldu.

Bu anlamlı buluşmadan dolayı Ebelerimiz, çocuklarımız ve aileleri ile birlikte çok duygusal anlar yaşandı. Yıllar sonra Ebeleriyle buluşan çocuklar ve aileleri bu organizasyonu düzenleyen Hastane Yönetimine teşekkür edip, memnuniyetlerini ifade ettiler.