Alikahya Yerleşkemizde Yangın Tatbikatı

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesinde Yangın Tatbikatı gerçekleştirildi.

Alikahya Yerleşkesi idarecileri ve çalışan personellerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen tatbikat, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitmeni Yusuf Aydın tarafından verildi.

Eğitimde;  Yanma ve yangın nedir, yangınların sınıflandırılması, yangınların sebepleri, yangın yerindeki tehlikeler ve hareket tarzı, yangınla mücadele ve müdahale yöntemleri, yangın söndürmede kullanılan maddeler, yangın söndürme cihazları ve kullanımı, yangın söndürme prensipleri, muhtemel çıkabilecek yangın, tehlikelere karşı önceden hazırlıklı olmak, can ve mal kaybını asgariye indirme amacıyla teorik ve uygulamalı yangın konularında bilgilendirildi.