Hastanemizde Dünya Laborantlar Günü Kutlandı

HASTANEMİZDE DÜNYA LABORANTLAR GÜNÜ KUTLANDI

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü dolayısı ile hastanede görev yapan laborantları kutladı. Kutlamaya ayrıca,Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ekrem Kuşkonmaz, Laboratuar sorumlusu Doç. Dr. Ebru Kale ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç’ta  katıldı.

Konuşmasında gece gündüz 24 saat  fedakarca hizmet veren Laborantlık mesleğinin önemini vurgulayarak başlayan Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ''Sağlık sektöründe riskin en yüksek olduğu alanda çalışan laborantlar tüm zorluklara rağmen çalışmalarını gerçekleştirmektedirler. Hata kabul etmeyen bir meslekte azami gayret göstererek çalışan laborantların sağlık hizmetlerinde üstlenmiş oldukları rol çok önemlidir. Bu vesileyle laborant  arkadaşlarımızın 28 Nisan Dünya Laborant günlerini kutluyorum” diye konuşarak laborantlara özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti.